BIOLOGIKA

 

Mi a Biologika?

A Biologika egy mérnöki pontosságú, átfogó, és megismételhető orvostudományi rendszer. A rendszer alapjait és az 5 természettörvényt Dr. Ryke Geerd Hamer (német belgyógyász szakorvos, fizikus és a teológia magisztere) fektette le Germán Új Medicina (GNM) néven. Ezt Barnai Roberto, az Új Medicina magyarországi meghonosítója fejlesztette tovább Biologika néven és öntötte formába a SzervAtlasz-ban. 

A Biologika egy tér-kép a szó valódi értelmében. Természettudományos összefüggéseiben írja le az élő szervezetek élettani, bio-logikus (élet-értelmes) működését, melybe beletartoznak a megbetegedések is. Ez az első orvostudomány, mely összefüggéseiben vizsgálja az emberi lényt. A tudományos precizitás miatt Lélek - Agy - Szerv szintekre bont, ugyanakkor Egyben, összességében értelmezi a folyamatokat.

Részletes információkat a Biologikáról és a természettörvények leírását itt találjátok: https://biologika.hu/mi-az-uj-orvostudomany.html

 

 

Mi a Biologika konzultáció? Kinek való a konzultáció?

 

A konzultáció egy bizalmas jellegű, személyes esettörténeti feltárás, melynek célja a tudatossá válás, hogy az érintett képessé váljon arra, hogy megbetegedéseit önmaga kezelje, irányítsa, kedve szerint.

Fontos, hogy a konzultáció nem azoknak való, akik kezelésre, beavatkozásra szorulnak. Panaszoddal fordulj kezelőorvosodhoz vagy gyógyszerészedhez és vedd figyelembe a leírásokat, előírásokat. A Biologika konzultáció nem helyettesít kezelést vagy beavatkozást. A biologika konzultáció nem termékajánlás, nem kezelés és nem terápia!

A konzultáció egy témájában kötött személyes beszélgetés, melynél a te aktív közreműködésed szükséges. Téma a Biologika tükrében az, amire kíváncsi vagy. A két órás konzultáció alatt sorra vesszük azokat a lehetséges konfliktusokat, élethelyzeteket, melyek az elváltozással, érzelmi kilengéssel, betegséggel összefüggésben lehetnek. Biologika konzulensként támogatlak és útmutatással szolgálok, hogy elváltozásaidat, megbetegedéseidet megértsd. A megértés által átveheted az irányítást a betegséged alakulása felett, és kiegyensúlyozódhatsz lelkileg-testileg. Konzulensként az általad megadott információkból dolgozok, és segítek neked beazonosítani, hogy pontosan mi az, ami az elváltozásodat, betegségedet előidézte, kiújítja, fenntartja. A konzultáció ugyanakkor egyfajta korrepetálás, hogy az adott megbetegedésnél az elváltozás hogyan működik, milyen betegséglefutás várható.

Konzulensként nem feladatom, hogy a konfliktusaidat helyetted megoldjam, ezt ne is várd tőlem. Viszont segíthetek neked a saját megoldásaidat megtalálni. Nem vállalok át tőled döntéseket, nem befolyásollak döntéseidben, mindvégig csak és kizárólag tőled függ az egészséged és a jóléted alakulása.

Ahhoz, hogy a lehető legpontosabb információkhoz jussak hasznos és szükséges, hogy hozd magaddal a leleteidet, ha vannak. Először is a lelet egy nagyon jó támpont, másrészt a lelet sok kiegészítő információval szolgálhat, ami megint csak egyszerűsítheti, megkönnyítheti az esettörténeti feltárást. A konzultáció ugyanis nem vizsgálat, nem diagnosztizálás. Diagnózisért fordulj a megfelelő műszerekkel és szakképzettséggel rendelkező szakorvoshoz, diagnosztához.

 

 

Mennyibe kerül a konzultáció? 

 

A konzultáció díja 27.000 Ft / 1 alkalom (2 óra). Általában egy konzultáció is elegendő az elváltozások, betegségek kielemzéséhez, működésének megértéséhez. Legfeljebb nagyon összetett eseteknél lehet szükség második konzultációra. Célszerű, hogy a konzultációra kipihenten és nyitott gondolkodással érkezz, hogy a lehető leghatékonyabban tudj koncentrálni. A konzultációról ajánlott hanganyagot készíteni, amelyet érdemes otthon még többször meghallgatnod, hogy minden információt be tudj fogadni. A konzultáció előfeltétele a Biologika alapismereteket összefoglaló ingyenes videó megtekintése: https://alapismeretek.biologika.hu .

 

2019 novemberében vizsgáztam Biologika konzulensként és 2020. január-március között töltöttem a gyakornoki időmet. Ha szeretnéd feltárni több kisebb-nagyobb elváltozásod, megbetegedésed okát és várható lefutását, akkor várlak szeretettel ONLINE vagy a Baranya megyei Véménd település mellett, a Szitakötő Családi Birtokon. (A Birtok az M6 autópálya pécsváradi lehajtójától 2 percnyire van, Mohács és Pécsvárad 20 percnyire, Szekszárd 25, és Pécs 30 percnyire.)

Időpontot egyeztetni a +3670 370 1359-es számon vagy a facebook.com/kitti.biologika oldalon keresztül Messengeren lehetséges.

 

Biologika tréningek

Személyesen / élő online adásban

  • folyamatosan indulnak csoportok, a dátumokért kövesd a www.facebook.com/kitti.biologika oldalt

Online videóelőadás tréningcsomagok 

  • a vásárlást követően állandó hozzáférést kapsz 
  • bármikor, bármilyen tempóban megnézheted a videókat
  • kérdéseket tehetsz fel a fórumban vagy emailen
  • Alapismeretek (több, mint 4 órányi anyag, 9 fejezet)

Várlak szeretettel!

Németh Kitti

Biologika konzulens és tréner

kitti@biologika.hu

+36 70 370 1359