MuscuLogika

 
 

Mi a MuscuLogika?

 

A MuscuLogika egy olyan módszer, amely az izmok/ínszalagok rendellenessége miatt létrejött mozgásszervi korlátozottságok és fájdalmak azonnali megszüntetését vagy lényeges javulását teszi lehetővé.

Ezzel kapcsolatban a YouTube-on megtalálhatóak Gajáry Erika videói:

Mitől fájhatnak azok a porcikáink, ahol nincs is elváltozás?

Ki tudja megmondani, hogy mi a helyes táplálkozás?

Izomszakadás, ínszakadás, porckopás, és ha nem természetes elváltozás?

 

 

Hogyan működik a MuscuLogika?

 

A fájdalomérzékelő receptorok megnyomásának hatására az agy azonnal karbantartás alá veszi az érintett területet és azonnal elkezdi lecserélni az elöregedett sejteket. Elindítja a karbantartó folyamatot, amelyet a rendszeres, 3-óránkénti, ökölnyi mennyiségű étkezés és a mozgatás hatására tud teljesen lefolytatni.

 

 

Hol tanultam a módszert?

 

Gajáry Erika MuscuLogika képzésén sajátítottam el a szükséges tudást 2019. február és június között, és már az első alkalomtól kezdve folyamatosan gyakoroltam eleinte családi-baráti körben, majd pedig a hozzám forduló, különböző mozgásszervrendszeri elváltozással és fájdalmakkal küzdő embereken. 2019. szeptember 8-án sikeres vizsgát tettem, és legnagyobb örömömre hivatalosan is musculógus lettem.

A musculogika.hu oldalon további információkat olvashattok a MuscuLogikával kapcsolatban, illetve a minősített musculógusok folyamatosan bővülő országos listája is megtekinthető.

 

 

Milyen típusú elváltozások esetén hatékony a MuscuLogika kezelés?

 
 • csípőfájdalmak
 • derékfájás
 • térd / láb / váll / kar / nyak / hátfájdalmak
 • izomfájdalmak
 • ízületek, ínszalagok fájdalmai
 • gerincbántalmak
 • visszerek
 • vizesedés, ödémásodás (nyirokrendszeri elakadások)
 • zsibbadások (kar, láb), idegi bénulások egyes fajtái
 • balesetek utáni mozgástartományi beszűkülések (gyorsított rehabilitációs céllal)

 

Ezeken kívül hatékonyan

 • javíthatjuk vele a látás- és hallásproblémákat
 • megszüntethetjük az asztmás és allergiás tüneteket 
 • optimalizálhatjuk a gyomor/máj/epe/szív/tüdő működését

 

 

 

Mi a módszer hatékonyságának feltétele?

 

Az egészségünk alapja az étkezés, a mozgás és a harmonikus érzelmi állapot.

 

A helyes étkezési rend elengedhetetlen része a sikeres MuscuLogika kezelésnek. Aki hajlandó vállalni, hogy rendszeresen étkezik akár már a kezelés előtt, és a kezelés után folyamatosan, akkor ez a kezelési forma azonnali fájdalommegszűnést, illetve jelentős fájdalomcsökkenést fog eredményezni. És ami még fontosabb, tartós eredményt érhetünk el a könnyen betartható étkezési szabályok alkalmazásával és az alapvető étkezési ritmus fenntartásával. Erről részletesebb tájékoztatást személyesen kaphattok. 

 

A mozgáshiány, a mozgásszegény életmód is nagymértékben befolyásolhatja az életminőséget. Nem cél, hogy valaki élsportolóként zsigerelje ki a testét, de már napi fél óra gyaloglás, és néhány egyszerű alapmozgatás rendszeresítése tökéletesen segíti a test karbantartó folyamatait. Alapszabály, hogy amit használunk, azt az agy karbantartja, amit nem használunk, azt az agy feleslegesnek érzékeli és lebontja, elsorvasztja. A MuscuLogika kezelések alatt bemutatok pár személyreszabott alapgyakorlatot, amit érdemes rendszeresen elvégezni, hogy a már beszűkült mozgástartományok kibővüljenek, és a test hosszútávon egészséges, rugalmas és megfelelően erős maradjon.

 

A harmonikus érzelmi állapot kialakításában és fenntartásában másikfajta módszerekkel lehet segíteni. A szervi elváltozások, betegségek okait mindenekelőtt először feltárjuk a BioLogika módszerével. Ha megvan a kiváltó érzelmi kilengés, akkor egy választott módszerrel feloldható a szervi elváltozásokat kiváltó lelki konfliktus. Alkalmazható például energetikai kezelés, számmisztikai elemzés, kineziológiai oldás, integrálpszichológiai vagy transzgenerációs pszichoterápia - amennyiben olyan szolgáltatásra van szükséged, amelyeket én nem végzek, akkor szívesen ajánlok szakembert a hozzám fordulóknak. 

 

 

Mennyi időt szánj rá?

Maximum 60 percet, ebben az instrukciók, szükséges magyarázatok és mozgatások is benne vannak, de van, hogy pár perc is elegendő.

 

A kezelések száma teljesen egyéni, az elváltozások mértékétől függ. Kisebb vagy rövidebb ideje fennálló hát/nyak/derékfájdalmak esetén már egyetlen kezelés is elegendő. Kéz/karzsibbadások, térd/boka/lábfájdalmak esetén tapasztalataim szerint legalább két alkalom szükséges.

Nagyobb vagy régóta fennálló fájdalmak, elváltozások esetén több kezelés is kellhet, de már az első kezelés is jelentős fájdalomcsökkenéssel és látványos mozgástartomány-bővüléssel jár.

Amennyiben a megbeszélt étkezési ritmust betartjátok, akkor nem lesz szükség ismétlő kezelésekre sem, hiszen az agy képes lesz a testet tökéletesen karbantartani.

 

 

Fájdalmas a módszer?

 

Mivel fájdalomérzékelő receptorok megnyomásával indítjuk el a test karbantartó, helyreállító folyamatait, a kezelés időnként fájdalmas. A fájdalom mértéke függ az elváltozás mértékétől, az étkezési rend betartásától, az egyéni fájdalomtűrő-képességtől és a szervezet adott napi energiaszintjétől.

 

 

Hol lehet igénybe venni a kezelést?

 

 • Véménd: hétfőnként és péntekenként a Szitakötő Családi Birtokon, a saját szeretet-teremben várom szeretettel a hozzám fordulókat. A birtok az M6 autópálya 173-as Pécsvárad/Somberek lehajtójától 3 percnyire, Mohácstól 20, Szekszárdtól 25, Pécstől 30 percnyire található. Térkép és útvonaltervezés ide kattintva.
 • Baja: kéthetente szerdán

 

Bejelentkezés