Kristályok és a gyógyítás

2015.05.15 09:48

 

Minden betegség lelki eredetű. A betegség a lélek jelzése, egy intő jel, ami elárulja, hogy a lélekben megszünt a harmónia. Ezt ugyan mindannyian tudjuk és érezzük még a fizikai tünet megjelenése előtt, csak nem forditunk rá figyelmet. Ugyanis ha egy leki problémát huzamosan nem tudunk megoldani, akkor az lenyomatot hagy a lélektestben, ami átíródik a fizikai síkra. A megjelenő tünetek kezelése nem a megoldás: valódi eredményt csak akkor érhetünk el, ha feltárjuk a betegség kialakulásásban szereplő lelki okokat, és azokat megoldjuk.

 

Mert a betegséget nem legyőzni kell, hanem megérteni és elfogadni. Amikor megértjük, hogy honnan jött a betegség, mi alakította ki bennünk, akkor azt is tudni fogjuk, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy a valódi okot megszüntethessük, ennél fogva a természetes gyógyulási folyamat beinduljon.

 

Ehhez tudnak segítséget, támogatást nyújtani a kövek, az ásványok - ez a kristálygyógyászat.

Az ember és az ásványok kapcsolata több ezer évre nyúlik vissza és minden kúltúrában megjelenik. Az ásványok erejét tudatosan használta az ember gyógyításra, védelemre, mágiára.

A gyógyító kövek összekötő kapocsként működnek Isten és Ember között. Segítenek meghallani belső hangunkat,segítenek felvenni a kapcsolatot a körülöttünk lévő szellemlényekkel, entitásokkal, harmóniát közvetítenek, tisztítják az aurát, és a test-lélek-szellem egységét támogatják.

Az ásványok nem helyettünk oldják meg a feladatokat, hanem erőt, kitartást, tisztánlátást, bátorságot sugároznak felénk, gyógyítanak és támogatnak életünk során.

Ezek beszerzésénél nem lehet beszélni vásárlásról, mert minden esetben a kő választ minket. Meglátjuk és tudjuk,hogy ő kell. Miért? ... Erre nincs válasz, mert érezzük, érezzük a rezgést, ami csak nekünk szól.

Használjuk őket hittel és bizalommal! Gyönyörködjünk szépségükben, tartsuk magunknál, viseljük ékszerként, rakjuk a párnánk alá, és meghálálja gondoskodásunkat.

 

    AMETISZT            

           

A tisztánlátás és a koncentrációs képesség köve, de segít a meditációs elmélyülésben is. Mivel az ametiszt elősegíti az ellazulást, használata javasolt alvászavarok esetén. Tisztítja a vért és kiegyenlíti a vérnyomást, oldja a vérrögöket, ezért hatásos érproblémák és görcsök esetében. Gyorsítja a vérömlenyek felszívódását.

Képtalálat a következőre: „gyógyító ásványok”

Serkenti az immunrendszert, általános „vitaminként” is használják.

Terjedelmes darabjait, telepeit és geodáit a térenergia harmonizálására is használják.

Az ametiszt a spirituális fejlődés köve.

 

További információkat a kristályokról a Gyógyító ékszerek menüpontban olvashatsz.