November - Enyészet hava

2017.11.18 18:00

November régi elnevezése szerint az Enyészet hava. (A hónap leírását ide kattintva találod., és a novemberi népi jóslatokat pedig ide kattintva éred el.) Mivel ez a hónap az elcsendesedésről, magunkba fordulásról szól, a természetünnepet is csendesebben, nagyobb nyugalomban töltjük. Ünnepeljük a csendet! Egymás szemébe nézünk és meglátjuk benne önMAGunkat.

 

Erre a természetünnepre úgy készülhetsz fel, ha az előtte lévő héten - de legalább egy napon - nem emeled fel a hangod, csendesen és nyugodtan beszélsz, nem nézel tévét, nem hallgatsz rádiót vagy zenét. Figyelj magadra és a szeretteidre!

 

Ha szeretnéd velünk együtt ünnepelni az Enyészet havának természetünnepét, akkor szeretettel várunk a Szitakötő Családi Birtokra! A természetünnep napján reggel 9 órától nyílt gyógyító napot tartunk, amire szintén szívesen látunk! Részletek ide kattintva.

 

Aki szeretne a szertartás után Véménden maradni, annak a Szitakötő Vendégház kettő- és négyszemélyes szobáiban tudunk szállást biztosítani. Részletek telefonon.

 

Időpont: 2017. november 18. (szombat) 18 óra

A nyílt gyógyító nap miatt érkezés egész nap lehetséges, tűzgyújtás 18 órakor.

Helyszín: Véménd, Zártkert 1610., Szitakötő Családi Birtok

(Mohácstól és Pécsváradtól kb. 20 km, Bajától és Szekszárdtól kb. 35 km, Pécstől kb. 40 km)

 

Jelentkezés és információ: +3670 3701359